3η Δεξιοτεχνία αυτοκινήτων Βελβεντού

3η ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ διοργανώνει την 3η ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ που είναι και η 10η κατά σειρά του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019. Η δεξιοτεχνία θα διεξαχθεί και φέτος στις εγκαταστάσεις του ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΄΄ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ΄΄ του αγώνα,στις 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 και ώρα 11:00.

Από τη στιγμή που ο αγώνας θεωρείται αγώνισμα του μαζικού αθλητισμού,σε αυτόν μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε διαθέτειδίπλωμαοδήγησηςσεισχύ.Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δεξιοτεχνία, έναν αγώνα που εχει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και το πρωί της Κυριακής27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥεώςστις 10:00.

Για να γίνει δεκτή η δήλωση συμμετοχής, οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους δίπλωμα οδήγησης, αστυνομική ταυτότητα και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος με το οποίο θα συμμετάσχουν. Αν το αυτοκίνητο δεν ανήκει στον συμμετέχοντα, εκείνος θα πρέπει να προσκομίσει υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη του οχήματος, σύμφωνα με την οποία του επιτρέπει να λάβει μέρος,να  συμπληρώσει τη δήλωση συμμετοχής του οργανωτή, , να καταβάλει το παράβολο συμμετοχής (60 + 10Ημερήσιο Δελτίο Αθλητή) και να συμπληρώσει το ιατρικό ερωτηματολόγιο το οποίο ελέγχεται από τον γιατρό του αγώνα στον χώρο του διοικητικού ελέγχου .Οι δηλώσεις συμμετοχών ξεκινάν στις 7/10/2019 και λήγουν στις 21/10/2019 για όσους διαθέτουν Δελτίο Αθλητή θα καταβάλουν 10€ μέσω του συστήματος ΣΔΔΑ(ΟΜΑΕ) και το υπόλοιπο ποσό των 50€ θα κατατεθεί στον κάτωθι λογαριασμό  :

Στοιχεία τραπέζης: APLHA BANK
Όνοµα λογαριασµού: ΣΜΑΒ
Αριθµός λογαριασµού: 526002002001664
ΙΒΑΝ: GR8701405260526002002001664

Ο Σύλλογος μηχανοκίνητου αθλητισμού Βελβεντού για ακόμα μια χρονιά έχει φροντίσει για την δωρεάν διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο εντός του ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ για τους εκτός νομού συμμετέχοντες για το βράδυ στις 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019. Επίσης θα βραβευτούν και φέτος οι λέσχες με τις περισσότερες συμμετοχές στον αγώνα με την 1η 2η 3η θέση και θα απονεμηθούν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.Στο τέλος θα ακολουθήσει κλήρωση με δώρο μια τηλεόραση.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΆΡΧΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΉΛ Κ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Αγαπητοί φίλοι,

 

Ο Δήμος Βελβεντού με χαρά αποδέχτηκε την πρόταση του ΣΜΑΒ να διοργανωθεί η Τρίτη Δεξιοτεχνία στο Βελβεντό.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για μας να υποδεχόμαστε, στο φιλόξενο Βελβεντό, αγωνιστικά πληρώματα και υπευθύνους της διοργάνωσης από όλη τη Ελλάδα.

Είναι επίσης σημαντικό για μας να μπορούμε να στηρίζουμε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό της πατρίδας μας, με τη μορφή μιας αγωνιστικής διαδικασίας, η οποία κατέληξε να γίνει θεσμός για τον επανασυσταθέντα Δήμο μας αλλά και την ευρύτερη περιοχή μας.

Ευχαριστίες οφείλουμε σε όλους όσους συνέβαλαν και σ΄ αυτή τη διοργάνωση και ιδιαίτερα τον πρωταγωνιστή ΣΜΑΒ, τους χορηγούς, τις συνεργαζόμενες υπηρεσίες και τέλος στους εθελοντές του Βελβεντού, που με μεγάλη προθυμία συμμετέχουν στην προετοιμασία και συμβάλουν στην επιτυχία της διοργάνωσης όλα τα χρόνια που γίνεται στο Βελβεντό. Ευχόμαστε σε όλους ευχάριστη διαμονή στο Βελβεντό και καλή επιτυχία στους αγώνες.