1η Δεξιοτεχνία αυτοκινήτων Αμυνταίου

Στις 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 η πόλη του ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα αθλητικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο Δ.Α.Κ. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ!

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ με συνδιοργανωτή τον ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ και την υποστήριξη των
Chatzihristos Rally Team Florina & POLYCHRONIDIS MOTORSPORT
διοργανώνει την 1η ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤ/ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.

Ο αγώνας έχει την έγκριση της ΕΠΑ-ΟΜΑΕ και είναι και ο 2ος κατά σειρά του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Από τη στιγμή που ο αγώνας θεωρείται αγώνισμα του μαζικού αθλητισμού, σε αυτόν μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε διαθέτει δίπλωμα οδήγησης σε ισχύ. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Δεξιοτεχνία, έναν αγώνα που έχει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως το πρωί της Κυριακής 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 στις 10:00.

Για να γίνει δεκτή η δήλωση συμμετοχής, οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους δίπλωμα οδήγησης, αστυνομική ταυτότητα και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος με το οποίο θα συμμετάσχουν. Αν το αυτοκίνητο δεν ανήκει στον συμμετέχοντα, εκείνος θα πρέπει να προσκομίσει υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη του οχήματος, σύμφωνα με την οποία του επιτρέπει να λάβει μέρος. θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Το παράβολο συμμετοχής ανέρχεται στα 50€.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ:
ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΆΤΕΙΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤ/ΤΩΝ με (στατική έκθεση)
ΩΡΑ: 21:00 μ.μ.-23:00 μ.μ.
ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021
Δ.Α..Κ. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΩΡΑ 11:00 π.μ.

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ έχει φροντίσει για την διανυκτέρευση σε ξενοδοχεία της περιοχής για τους εκτός νομού συμμετέχοντες για το βράδυ στις 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021.